söndag 1 augusti 2010

Campinglivet fortsätter

Efter den vansinnigt regniga fredagen kunde vi gå ut i vår lilla trädgård på lördagen. Skönt, för det är trångt och tråkigt att vara instängd i en husvagn en hel dag. Jag blir totalt handlingsförlamad.
Det är inte lätt för en liten hund att bada vid dessa steniga stränder. Själv badade jag vid campingens lilla badplats och det var härligt friskt och uppiggande. Det enda som störde var en manet som lurade någonstans i vattnet.

Tog en liten sväng idag bort till Kattvik, där det oftast är mycket turister. Den enda attraktion som finns där är en liten glass och våffelkiosk och så naturen.

Funderade på varför det är så populärt där och kom fram till att det kan vara att där är lite charmigt slarvigt. Man är som man är, ingen behöver styla upp sig för att åka dit.



Även på Skottorps slott kändes det bekvämt och avslappnat när vi gjorde ett besök med fika på detta gamla slott som Karl XI lätta bygga på 1600-talet.










1 kommentar:

  1. Gå med mig och tjäna pengar från ditt hem! Jag kommer att hjälpa dig på alla sätt! I Sverige tycker vi att allt är bluff men det här är ett väldigt seriöst företag! Passa på nu medans det finns platser kvar! http://ashmax.com/tindra

    SvaraRadera