söndag 8 augusti 2010

Semestern går mot sitt slut

Det är visserligen en vecka kvar på vår semester, men vi börja få hemlängtan. Hela veckoslutet har torget i Båstad varit fyllt av vackra Hortensior och folk har handlat som bara den. På lördagen var det bara ett par fåtal kvar.

När äldsta dottern med familj var på besök hos oss tog vi en liten runda ner i hamnen och provsatt i tennisstadion. Tillsammans med min syster och svåger har vi haft en härlig helg med bad och sol och på kvällen en riktigt kanonkväll med kräftor och dans här på Norrvikens camping. Bör noteras att vi dansade med bara armar hela kvällen. Så jätteskönt.
Idag har vi besökt det nya Birgit Nilsson-museét uppe på Hallandsåsen. Det är hennes födelsehem. En gård som varit i släktens ägo sedan 1700-talet. Det var gripande att vara där och lyssna till berättelsen om hennes uppväxt.
Ikväll är det riktigt busväder.


3 kommentarer:

  1. Mmmm inte var det mycket kvar inte.... Men ni provade väl på alla goa ostar och paella mm och alla goa tyska korvar. Själv kunde jag inte äta något men att gå och kolla var ju också mysigt. Kanske vi gick förbi varandra *leeer*

    SvaraRadera
  2. Ja, det har varit en väldigt skön sommar! Nu har jag snart tagit mig igenom första dagen igen i vardagen och det känns helt OK och kanske t.o.m bra! Och så kommer det ju snart en helg!
    Sofie

    SvaraRadera