torsdag 14 april 2011

Vårkänslor och födelsedag


Javisst gör det ont när knoppar brister, den strofen kommer upp i huvudet ibland. Det är inte så vackert ute än, men vilka förväntningar det är inför våren och sommaren varje år.
Vi har fortsatt födelsedagsfirandet och i söndags var det tvillingarna som fyllde 11 år. Efter maten gick vi ut och flickorna hoppade på studsmattan och
de bolltokiga kusinerna har alltid sysselsättning när de träffas. Lille J ville hellre gunga och får hjälp, fastän han kan själv, av sin kusin.

Solen och de ljumma vindarna fick även ut gammelmormor på altanen. Hon följde barnens lek och njöt av våren.

Det har varit ganska intensivt med Röda Korset sista tiden. En em gjorde jag och tre till i styrelsen en liten besöksrunda till övriga Kupor i kommunen. Dit körde vi en liten mindre väg över backar och hagar. Det är faktiskt rörande vackert ibland i Smålands karga natur. Det var både en trevlig och lärorik e.m.
Igår var det dags för samrådsmöte. Då träffas alla Kupor i kommunen till möte. Jag skulle egentligen inte med, men den ena av våra deltagare var sjuk, så jag fick följa med. Både nyttigt och informativt. Fikat är ju inte heller fel.

1 kommentar:

  1. Ja, det var en härlig söndag. Och nu verkar det som att våren (och sommaren?) ska komma riktigt ordentligt den här veckan. Det ser lovande ut inför påsken.
    Sofie

    SvaraRadera