torsdag 4 augusti 2011

Gränna och Visingsö


Det är nu nio år sedan vi besökte Gränna och deras camping. Den gången skulle vi bara stanna 1 natt men det blev tre nätter, precis som denna gång. Då var campingen mycket sliten men nu är det nytt stort fräscht servicehus och nya gräsmattor att campa på.
Det har inte blivit mindre med gäster sedan sist, det syns att det hjälper att satsa och göra orten attraktiv och gästvänlig. Något för Anderstorp att ta efter. De har ju för sig att det skall komma turister dit. Då får de nog lägga på några extra strå.

Ett besök och en tur med remmalagen på det sköna Visingsö var fint denna soliga härliga dag. Albin tyckte visserligen att han kunde springa bredvid istället för att åka med, men hemresan efter att vi köpt glass vid stoppet vid "kyrkan" gick bättre.
Tillbaka i hamnen köpte vid tunnbrödsrullar med sikröra som vi delade med oss av till Albin och sedan så strosade vi runt en stund och hittade också ett bra badställe till den varma lätt uppstressade hundstackaren. Nu blev allting mycket bättre igen.

Nu har snart mörkret sänkt sig över Vättern och jag har hunnit med en tur upp till stan och köpt ett litet lager med polkagrisar. Det är meningen att de skall räcka till långt framåt jul. Tro det den som vill.

2 kommentarer:

  1. Det låter som en trevlig resa.
    Jag har inte varit på Visingsö sen skolresan i åk 3, så det måste vara 23 år sedan!!!

    Malin

    SvaraRadera
  2. Tunnbrödsrulle med sikröra......mums!!!! Det passade nog lille Albin perfekt, efter åkturen med remmalaget.
    Spännande att se om det finns några polkagrisar på familjen Wall's gottebord till jul ;)

    SvaraRadera