tisdag 29 januari 2013

Långvarig skrivkramp

Syrlig citronkladdkaka

Se fler recept från Bakspecialisten på kokaihop.se.



Jasså, har hon svängt om till att bli en bakningsbloggare? tänker du kanske. Nej, det är bara jag som satte denna
mumsiga kladdkaka från Kokaihop på bloggen en gång i oktober. Jag har inte bakat den ännu, men det SKALL bli någon gång.

Det är inte riktigt som förut i mitt liv och i min planering. Vi är båda hemma på heltid. H kände att han inte orkade vänta till augusti, utan slutade sitt jobb i mitten av december. Jag kan förstå det till en viss del, jag kom ju att bli hemma ofrivilligt tre år tidigare än vad jag och han förväntat oss.

Jag har alltid tyckt att jag har varit lätt att samarbeta med på jobbet, men det har kanske varit med sådana som har varit duktiga och självgående. Det är inte lika lätt när någon med liten erfarenhet och ingen riktig blick för vad som behöver göras i ett hushåll klampar in i köket. Fast jag tränar varje dag på att inte anmärka, titta bort och att acceptera hans sätt att göra saker på. Ibland går det bra och ibland blir det konflikt.




Tur att jag har mina intressen att dra mig tillbaka till emellanåt. När jag är i mitt syrum kommer Konrad ibland dit och lägger sig i denna korg som jag förvarar kuddfyllning i. Han är så go och rolig, vår lille ulltuss.


Båda mina systersöner har skaffat sig nya fina insatslägenheter och istället för en inflyttningsblomma kom jag på att jag skulle sy grytlappar till dem. Det är lättare att tänka tanken än att göra det, men denna gång gjorde jag det. Hoppas de kommer till användning när de lagar mat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar